Meie meedias

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses

Adeele Sepp: Lugu sellest, kuidas ma avastasin näohoolduse☺️

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsusesAdeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses

Ma olen nüüd kaks korda päevas ja kaks nädalat kasutanud EmerginC tooteid ja peamised muutused on, et silmaalused pole nii tumedad ja nahk on pehme ning ei kuiva. Koorisin ka oma nahka, mida tegin viimati vist 5 aastat tagasi (ups). Tunnistan, et kahtlesin koorimise vajalikkuses, kuid mu näonahk arvab teisiti 🙂. Toonikut polnud ka varem igapäevaselt kasutanud, aga see on mõnusalt värskendav. Mu lemmik toonikutest on siiski Emergin C virsiku oma, mida ka hoolitsuses kasutati- seda oleks tahtnud süüa, haha! Muidu kreemid on kerged ja lõhnatud, mulle üleliigsed lõhnad alati ei istu ka. Igatahes olen väga elevil ja jälgin, kuidas mu nahk nendele uutele harjumustele reageerib.

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses                             

No ja ostule lisaks saada kaasa oma metallist kõrs? Nii mitmes mõttes hea viis, kuidas suveks valmistuda. Ja endale üks suur pai teha. Soovitan. 👉Mine proovi Viljandi vanalinnas asuvas EmerginC butiik salongis järele! Või külasta nende veebipoodi:
http://emerginc.ee/
.

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses

Meil on Teile sooduskood ka:
Adeelesoovitab20 koodiga saad 20% toodetelt alla ja see kood kehtib kuni 15.06.19 👀
Adeelesoovitab20 kehtib kõikidele toodetele e-poes, hoolitsus on 39€ ja sellelt ei saa soodustust.

Aga nende toodetega tehtud näohooldusest ma olin lihtsalt sillas. Sest tulemus oli värskendav, puhastav ja mulle meeldib, kui tulemust on kohe näha või siis vähemalt tunda. Aitäh, Stella!

Adeele Sepp käis emerginC näohoolitsuses